61. Två månader

Det är ungefär två månader tills gymnasievalet ska vara gjort och just nu är det nästan det enda jag tänker på, dessutom har jag inte fotat vilket betyder att jag inte har något att publicera, fast när jag tänker det har jag kanske några bilder, men det blir ingenting som jag fixar med i dag. 
 
Fortfarande är jag inriktad på foto men det är så himla svårt att välja när alla skolor är olika och satsar olika mycket på fotografi. LBS i halmstad, där ska jag inte gå. Jag var där i går men kändes som det inte riktigt var något för mig, ialla fall där i Halmstad, men ska maila till varberg och se om jag skulle kunna skugga även där. 
 
 bild i repris, pga inga nya bilder

60. Självporträtt

Senaste tiden har jag börjat foto mer och mer självporträtt, dels för att jag inte haft något annat motiv och dels för att jag vill utvecklas på just den delen av foto. 
 
Har inte gjort något kreativ fotning utan mest lite foton på mig att ha till inlägg och bloggen osv. Men när jullovet kommer tänkte jag ta mig tiden att lära mig mer och ta lite mer kreativa fotningar av mig själv. Just självporträtt har alltid varit min svaga sidan eftersom jag inte tyckt om att vara framför kameran, men det får bli bättre från och med nu. 
 
 

59. Ljud och bildskolan i Varberg

Idag var det öppethus på LBS i Varberg och jag och mina föräldrar åkte nyfiket dit för att ta reda på mer om skolan och se skolan. Gick direkt till fotoläraren som berättade lite om foto och film inriktningen (man inriktar sig i tvåan) och visade oss även musikproduktion, caféet, blackboxen osv. Sjukt mysig skola, verkligen. Fotoläraren verkade jätte bra och skolan var helt underbar. Liten, mysig och ska även vara jätte bra gemenskap. 
 
Nackdelen är att den ligger där den gör, jag klarar inte av att åka buss i en timme och föredrar därför tåg, men då måste jag åka först tåg och sedan buss till skolan. Men om jag verkligen vill gå där, vilket jag just nu är jätte pepp på att göra, så får jag bara ta det och göra det bästa av situationen. 
 
Funderar på skugga där eftersom jag fortfarande inte bestämt mig, kanske skulle det hjälpa lite? 
 
 

58. Bara fotoinlägg eller blandat?

Jag vet inte hur jag ska göra, ska fortsätta med två bloggar eftersom vissa saker inte passar in här osv. Men kan inte bestämma mig om jag ska använda denna bloggen endast när jag har fotat och bara publicera min fotografier eller om jag ska lägga upp andra inlägg också, fortfarande hålla mig till foto men lägga upp lite vardag också. Vad tycker ni? 
 
 

57. Två bloggadresser och en stor förklaring

Jag har nu två bloggar och därmed två bloggadresser. Den ena är här och den andra hittar på rosenkind.blogg.se eller genom att trycka HÄR
 
Rosenkind är en tillfällig bloggadress men kommer bli kvar om jag inte kommer på något bättre. I ett inläg kommer jag förklara varför just det ordet osv. men det är på den bloggen. 
 
Om någon som läser kommer på ett fint namn skulle det varit roligt att veta. 
 
Varför har jag två bloggar?
 
Jo för att jag vill separera mina fotografier och min personliga sida. Självklart kommer jag har lite personlighet här också, men det blir en lite annorlunda nivå på den andra, där får ni se annorlunda bilder än innan och en mer moig sida. Hoppas att ni som läser inte blir förvirrade och förstår varför jag gör såhär. 
 
Denna bloggen kommer bli mer som en digital portfolio/arkiv. 
 
Headern på rosenkind.blogg.se är tillfällig tills jag hunnit göra en som passar dit mer. 
 
 

56. - 100 saker jag tycker lite extra om del 2

Bakning. Älskar verkligen att baka, att kunna ställa mig i köket och gör något gott och beroende på vad det är, dekorera det så som jag vill ha det. 
 
Drömmer att ha ett egen café, att tjäna pengar på att baka, dekorera och det jag tycker om. 
 
 weheartit bilder, eftersom jag inte har några fina bakverks bilder i mitt arkiv. 

55. The work is in progress

Min inspiration är inte tillbaka, men lusten att skriva inlägg är tillbaka och jag ska försöka fixa lite inlägg hädanefter, i alla fall så håller jag på med ett slags projekt eller projekt och projekt, jag håller på med en blogg, en annan blogg än denna. Jag ska försöka ha två eftersom jag inte riktigt tycker om att ha vardagliga saker här osv. På den andra bloggen kommer mer från min vardag och mer av min persnliga sida synas eftersom här vill jag hålla en enkel design och mycket fokus på fotot. Detta är alltså min fotoblogg, vill ni läsa mer om mig, min vardag, texter, personliga stil osv får ni kika in min andra blogg, som än så länge jag inte kommer ge ut adressen till. 
 
Design ska fixas och inlägg. 
 
 
 

54. - 100 saker jag tycker lite extra om :1

Har blivit så sjukt inspirerad av Alma och Alma den senaste tiden och jag kunde inte låta bli att skapa denna nya kategorin. 100 saker jag tycker lite extra om. 
 
#1 Att fotografera
 
Ni kan inte undvikt att se att jag älskar att fota och jag gör det. Fota är den sak jag tycker mest om, oavsett vilket väder eller tid på dygnet. Det enda som behövs för att jag ska kunna fota är kamera och inspiration. 
 
Här är några gamla bilder :
 
 
Här är några nya bilder: 
 
 

53. Vart tog 2013 vägen?

November nu, snart jul, snart nyår. Hur fort går tiden egentligen? Detta året har gått alldeles för fort och det känns som jag inte hunnit med. Vecka 45, sju ynka veckor kvar av 2013. Låt oss göra det bästa av det. 
 
 

52. Fast i höst mönstret

För mig har alltid det varit svårt att hålla blogg inspirationen kvar, veckorna ser lika ut och jag saknar lusten att bara gå ut och fota. Just nu är den mesta färgen borta och löven har blåst bort. Vet inte vad jag ska blogga om just nu, det är därför det kommer vara tomt på bloggen under det mörka halvåret, inlägg kommer när jag har något att säga. Att tvinga fram inlägg kan jag inte. 
 
 fortfarande favorit bilden, älskar den tydliga blixten, mörkret och hur molnen syns i översta hörnet :) 

51. Födelsedags presenter

 
Smink förvaring / Sminkspegel / Mascara / Eyeliner / Läppstift / Muffinsformar / The body shop parfym Jordgubb / Victoria´s secret body mist Such A Flirt / Sminkborstar / Vitaminer / Doft ljud Rosor / + geek tröja, vit kruka, pengar och godis