219. 30 days challenge? Igen?

 Canon EOS 600D + EF 50mm II
 
Måste verkligen fota. Åh blir galen när vädret är dåligt och jag inte kan sticka ut lite när som helst. Behöver bilder och behöver fota. NU. 
 
Har tänkt lite, vad fotade jag förr? Alltså mer än växter och möjligen djur? För nästan ett år sedan fotade jag aldrig självporträtt men nu är det vad jag tycker om mest. Kan på något sätt visa mina känslor utan att behöver säga något, jag har lärt mig mina egna uttryck och även vilka vinklar som fungerar bäst. Ska jag kanske ha ännu en 30 days challenge som jag hade i våras? Då måste jag ju fota varje dag oavsett vilket väder... 
 Får tänka på saken helt enkelt. 
 
 

218. Smile, you are breathing

 
 
  Canon EOS 600D + EF 50mm II
 
Nu tar vi helg och ikväll är det myskväll med bästa vännerna. Skönt att kunna sova ut dessutom. 
 
För övrigt så händer inte speciellt mycket, hoppas bara vädret blir bättre så jag kan fota med kusin! Ha en bra helg! 
 

217. Crushed heart, chrashed soul

 
 
 
  Canon EOS 600D + EF 50mm II
 
Äntligen har jag träffat bästa vännen Sofia, allt för längesedan nu! Imorgon är det kickoff och då ska vi lära känna människorna i klassen och även skolan antar jag, på torsdag står fota med bästa Evelina på schemat, får hoppas att vädret håller. Denna vecka har börjat så bra, hoppas den fortsätter i samma spår!
 
När man går tillsammans är det lätt att ta varandra förgivet men när man inte längre ses varje dag, det är då vänskapen sätts på prov och riktigt vänskap visas, det är då man vet att man inte alltid är där, men man finns där och allt är på riktigt. 

216. Stolen CD:s

 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Längtar tills imorgon, har ingen söndags ångest alls, snarare fredags ångest. Känns så bra att man för en gångs skull längtar till skolan. 
 
Under veckan ska jag försöka få mycket gjort, eller mycket och mycket men jag ska i alla fall försöka möta upp min älskade vänner och försöka fota under vardagen. 
 
 

215. By the fence

 
 Canon EOS 600D + EF 50mm II
 
I går var det lite uppehåll från ovädret och jag passade på att fotografera. Nu för tiden är det bara självporträtt jag fotar, vet inte riktigt varför, men det är roligare på något sätt. Man förmedlar känslor på ett annat sätt och lär sig även mer om sig själv (bra och dåligt sidor och vinklar osv.) Lärorikt helt enkelt. Ska bli roligt att se utvecklingen från januari till december sedan!
 
Dessutom är jag så himla kär i mitt nya objektiv, åhh så bra det är!

214. Quick, hide and don´t seek

 
 Canon EOS 600D + EF 50mm II
 
Nu har jag offeciellt bild brist, detta är de sista bilderna. Okej, jag har en jag kan fixa, men nu får faktiskt stormen lägga sig för jag vill fota porträtt i motljus. Åh dessa cravings alltså..
 
En sak jag för övrig har tänkt på är att skapa ett youtube konto och lägga upp skolarbeten på. Fotografier förblir fotografier förutom man ska lägga dem i en film, men just nu är det film som gäller i media, skulle ni vilja se vad jag gör? 

213. Yellow flower give me the power

 
Canon eos 600D + Canon ef 50mm ll
 
Äntligen har jag en egen dator igen och photoshop dessutom! Har dessutom haft Media hela dagen vilket känns himla bra, trivs verkligen i Varberg och på gymnasieskolan, Jag gjorde rätt val trots alla om och men, känns så bra att fått börja om och träffa nytt folk. 
 
 

212. Beside the tree

 
 
Canon EOS 600D + EF 50mm II

Bilder med det nya objektivet, är så himla nöjd med köpet. Kunde inte vara nöjdare!
 
Skoldatorn får jag eventuellt imorgon, hoppas på det i alla fall. Dessutom är det sån härlig dag på skolan. Samhäll som första lektion och sedan är det Media som gäller hela dagen! (!!!)
 
Hoppas eran dag har varit bra och att den fortsätter så!
 

211. Du saknade blogg

Sen jag skrev inlägget har jag lämnat efter att skriva här igen, dock kom ingen inspiration. Tänker inte tvinga fram ord eller kreativitet. När jag tvingar mig själv försvinner det roliga. Vad har vi missat:
 
Tog självporträtt (visas senare)
 Köpt ett nytt objektiv
Jag har börjat gymnasiet (idag)
 
Ja, egentligen så har jag inte ungått något, eftersom ingen speciellt hänt. Ingen som jag delar med mig här av i alla fall. Nu är det tillbaka, och så fort jag har redigerings pogram och egen dator, ska nya bilder tas.  Vilket möjligen blir imorgon.
 
 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll

210. Lost in forest

 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Min lust att blogga är helt borta, kommer ingen vart hur jag än försöker och når inte ut till mer människor och behöver på något sätt att få ut mina fotografier. Jag har tagit mitt foto konto på instagram allt mer seriöst och når ut till många mer där. Jag vet hur mycket bloggandet betyder för mig eftersom jag kan samla allt här, men blogg.se når inte upp till det jag hoppas på. Det är enklare att ha en personlig design men svårare att nå ut till andra. Just nu vet jag inte, men jag uppdaterar när jag känner för det eller har nya bilder.

209. On my way to wonderland

 
Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll

Under torsdags kväll var vi hemma hos mormor och morfar, då passade jag självklart på att fotografera i skogen som ligger några meter bort. Det är den bästa skogen när det gäller självporträtt/porträtt och aldrig blir jag besviken. Dock klarar jag inte av att vara där så länge med tanke på att jag mest bli panoroid över djur som ska attackera mig.
 
 

208. Blue sky, golden light

Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll

207. Portraits of lights

 
Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
 

206. What´s that light?

 
 
Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
 

205. Golden smile

 
 
 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Här några bilder från mina självporträtt som jag äntligen fått redigerat, dessa är bland mina favoriter men har ganska många kvar, har delat upp dem i olika inlägg så det inte blir allt samtidigt. Vad tycker ni om dem?