128. Purple flowers

 
 Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 
Med foto på schemat och att ta tag i träningen ska jag hinna städa rummet och göra i ordning inlägg till nästa vecka, fotade i går och bilderna kommer nog upp i dag och kanske lite fler i morgon om jag hittar många bilder som blev bra. 

127. Hundra saker jag tycker om del 8

Är det en plast som jag tycker om mest, är det mormor och morfars trädgård, där finns alla möjliga blommor och växter, fåglar som kvittrar och fjärilar att fotografera. Där har jag spenderat mycket tid och det är en av de platser jag fotat mest, dessutom är det den plats där jag verkligen började fotografera macro och försöka fånga fåglar på bild. 
 
Det är den plats som oftast inspirerar mig till nya saker, det är den plats jag trivt bäst på. 
 
 Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 
Bilder från helgen då jag och mamma var hos mormor och morfar, älskar att det redan finns en hel drös med blommor. 
 
 

126. Sheinside cravings

Har det senaste varit inne mycket på Sheinside och jag dör lite varje gång jag går in på hemsidan, himmelskt fina kläder och sjukt låga priser när man jämför med andra hemsidor och klädbutiker. Så himla fint och perfekt för sommaren. Den gråa långärmade är perfekt nu när det fortfarande inte är jätte varmt men ändå inte för kallt. 
 
 

125. Then the sky fall

 
Lite tomt har det allt varit här, jag har egentligen ingen bra ursäkt men har den tid jag haft suttit med photoshop och fixat denna bild, tre dagar senare har jag fortfarande lite detaljer som stör mig, men som ingen annan tydligen märker, i alla fall här är en mycket bättre version av den jag gjorde i december. 

124.

 
Jag har absolut inga nya bilder att visa, men absolut ingen tid att fota, eller tid har jag men behöver tid att vila från de prov som är denna veckan, som tur är det bara ett man kan förbereda sig till och det är i morgon, men med ny möblering i mitt rum, som dessutom gör det lättare att ta vitbakgrunds porträtt, kanske jag hinner ta några bilder i alla fall. Får hålla er uppdaterade oavsett! 
 

123. Lång helg

 Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 
Änligen helg, just denna helg är en dag längre då det är studiedag på måndag, dessutom har jag min dator tillbaka och den fungerar som den ska igen, denna helg står fotografering på schemat. 

122. Nationella prov

 Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 
Nästa tisdag är det dags för första nationella provet för mig, svenska är först ut och det är läsförståelse och på torsdag är det dags för att skriva. Är dock redan nervös då svenska är de ämne jag vill prestera bäst i då det är mitt favorit ämne. 
 
Har ni gjort nationella och har några tips skulle det vara till mycket hjälp!

121. OKEJ det är vår

 
 
 Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 
Jag och mamma tog i söndags en promend för att söka efter ytterligare vårtecken och hittade lite fina blommor som kom med på bild, gillade verkligen några av bilderna, hoppas att lite fler blommor blommar snart. 

120. Snödroppar ute i backen min

 
 
Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 
Under förra veckan tog jag och min Evelina en promenad och självklart var det ett måste att fotografera snödropporna. Dock fanns alla på backarna/kullarna som även var ganska branta, så jag klättrade och kämpade och fick till slut lite bilder jag tyckte om, trots alla om och men (och skitiga strumbyxor). 

119. Hundra saker jag tycker om del 7

 
Inspiration behöver vi alla och när jag är i nöd av inspiration är tumblr den sida jag går inte på först. Ibland behövs det en speciell sorts inspiration tex. foto, rum eller träning. Därför har jag totalt fyra tumblrs för att kunna då gå in där för att få ny inspiration men med samma konto. 
 
Här en den jag har som huvud tumblr alltså den jag använt längst:
 
 
Här har vi en annan sida av mig som jag tycker är inspirerande:
 
Dessutom har jag två andra:
 
En sport och tränings tumblr som ni hittar HÄR
 
Och till sist en som ska inspirera för fotografering, dock har jag inte riktigt kommit i gång med den, men ni hittar den i alla fall HÄR
 
klicka på bilderna för att komma till de andra två

118. En dag i Göteborg, Mello och dator

Tänkte ta allt i ett inlägg här. I dag har jag spenderat en dag i Göteborg och shoppade lite riktigt mysigt trots den hemska tågresan som innebar brist på platser, en hade reseverat den enda plats jag hittade plus att det var så himla trångt! 
 
Klockan åtta var det mello och kan inte riktigt beskriva min besvikelse när jag såg resultatet, Ace Wilder skulle vinna enligt mig. 
 
Mat i göteborg, blir inte donken varje gång inte
 
I morgon ska jag förbereda inlägg eftersom jag nog blir utan dator, måste lämna in min då ingenting längre fungerar. Musen,usb uttaget, den är segare än vanligt vilket är riktigt segt, bokstaven A har krånglat under veckan och jag orkar inte ens beskriva hur mycket tid jag ängat åt att vänta, räknade lite om jag väntar 10 minuter varje dag i ett år, slösar jag 60 timmar av mitt liv, bara pga av min dator, hur sjukt? 

117. Boktjuven

I går (och idag hihi) så jag Boktjuven som blivit film, så himla bra. En stor favorit från min sida. Sitter faktiskt precis nu och tittar på den en gång till. 
 
ursäktar för kvalitéen, google bilder är inte alltid bäst
 
FIlmen handlar om flickan Liesel som hamnar hos en ny familj, under tiden som hon utsättsför andra världskriget och dess innebörd, får hon tröst genom att stjäla böcker och sedan dela historierna med andra. Utöver att hon blir kallad dumskalle i skolan, gömmer hon och hennes nya föräldrar en judisk flykting i källaren.  
 10/10

116. Regniga dagar

Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 

Hela dagen har det regnat i perioder, precis som igår. Tänkte fota vårtecken under helgen men på grund av det dåliga vädret, blev det inte som planerat. Får ta en fotorunda någon fin dag i veckan  i stället, nu ska jag återgå till städning och sedan ska jag förbereda inlägg så det inte blir tomt här på bloggen under veckan. 

115. 100 saker jag tycker om - del 6

När jag går upp, äter frukost, gör mig i ordning, kommer hem, fikar, är med vänner, ska sova det är exempel på tillfällen då jag sitter framför en serie och oftast blir det någon av dessa:
 
 
One Tree Hill, How I met your mother, Greys anatomy och Carrie Diaries. 
 
Dessa fyra är mina favorit just nu + Pretty Little Liars, om jag bara kunde se en av dem för resten av mitt liv skulle jag välja Greys Anatomy eller How I met your mother. Så himla bra!