405. Studio lights

Canon eos 600D + 50mm f; 1.8
 
Känner mig stressad, det har suttit i hela veckan. Jag har en del att göra men även när jag vet jag hinner eller inte behöver stressa så känner jag en inre stress. Inte konstigt jag glömde häromdagen att jag en minut tidigare lagt in min väska i mitt skåp när jag anklagade de i min klass. Har vaknat tidigt av mig själv hela veckan också kanske ligger det något i det? 
 
Något orelevant till stress är att jag idag kände en plöstlig smärta, det var inte ryggen men kändes där bak på högersida där magen är på andra sidan. Kanske flummig beskrivning men har aldrig känt det förut, tänkte direkt på tarmen eller njuren men vet inte riktigt. Det gör inte ont just nu i alla fall och kommer förhoppningsvis inte tillbaka.
 
Borstätt på smärta och stress har jag insett att jag vill testa modefotograferingar, helbilder smat studio lite mer. Vill bli så bra fotograf jag bara kan bli, det gäller inom egentligen alla kategorier av foto. Har även bliviti mer intresserad av matfotograferingar. Kan bli intressant vart det slutar. 
Alma

fin bild!!

Svar: Tack! :)
Moa Andreasson


Kom ihåg mig?