442. Adela

 
 
 
Canon EOS 5Ds + EF50mm f/1.8 II
 
Äntligen publicering av dessa bilder! Dessa är fotograferade i Båstad och fotograferades i Augusti. Adela och jag har lärt känna varandra via jobb men hon är absolut en av de finaste personer jag vet, så god hjärtad och bra. Plus är att hon är en bra modell och bilderna härifrån blev riktigt bra. Äntligen kan jag dela med mig av mitt arbete. 

441. Wilma

 
 
 
 
Canon EOS 5Ds + EF 24-105mm f/4L IS USM
 
Äntligen ska jag börja publicera bilder från somras. Bilder som togs i samband med mitt gymnasiearbete men som inte blev utvalda tilll själva arbetet. Måste dock säga att det sista fotot är min favorit härifrån. Märker verkligen hur står skillnanden är på kvalité nu mellan min nya och gamla kamera, sjukt glad att ha denna. 
 
För er som har missat har jag även ett konto på instagram där jag publicerar mina foton. Här kan ni hitta mig i sådana fall. PS: Där publiceras ibland bilder som inte publicerats på bloggen :DS

440. London

I höstas var jag och min bror Joel i London då jag gav honom det i studentpresent. Jag har verkligen lyckats skjuta upp att publicera bilderna men kände att det var dags. Dessvärre fotograferade jag inte jättemycket mer än servärdheter, gator och hus but here it is:
 
 
 
Vi var där i fyra dagar och tog en dag då vi bara gick runt. Vi gick förbi Buckingham palace när grindarna öppnades. Vore lite kul om det faktiskt var drottningen som kom men det var det tyvärr inte, varken jag eller min bror visste vilka de personer som åkte i de fyra vagnarna var. 
 
Vi gick också förbi någon slags inspelning samt några som klätt ut sig till träd. Det visades sig samla namnteckningar så träden längst Themsen inte skulle huggas ner för att bli något (kommer inte ihåg vad) som nuttjade en rik privatperson. Tror det var 50tal träd...
 
 
London Eye ur ett annat perspektiv
 
 
London Bridge en regnig dag
 
 
Hittade massor av höghus i glas som jag inte kunde undgå från att fotografera... 
 
 
Letandes efter Skygarden, tror också byggnaden en ser i bakgrunden är Londons högsta (kan ha fel)
 
 
 
Ännu fler byggnader, älskar älskar 
 
 
 
Vi var där i syfte att shoppa och sista hela dagen vi hade hittade vi ett shopping center som inte ens låg 100 meter från vårt hotell, det var lite större än vad vi trodde det skulle vara haha. 
 
Londonresan var generellt bra, ont i fötterna men mysigt att åka iväg med Joel då vi inte spenderar så mycket tid tillsammans annars. Hotellet var helt okej, rekomenderar det men skulle nog inte valt att bo i den statsdelen vi bodde i då jag inte riktigt trivdes just där. Mat hade vi svårt att hitta, underligt jag vet, men vi ville inte direkt gå in på steakhouses då vi båda är vegetarianer och det vi hittade var mestadels smörgåsar. På detta shoppingcentrumet hittade vi dock en italiensk resturang som serverade underbar pasta. Vill absolut tillbaka till London.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

439. Studentklänningar

Inlägget innehåller reklamlänkar
 
    
1 // 2 // 3 // 4
 
Februari och vi som tar studenten 2017 letar för fullt efter bal- och studentklänningar. Själv köpte jag en redan slutet av sommaren 16 men såg att den fortfarande finns att köpa. Nummer 1 är nämnligen den jag förmodligen kommer ha på mig och det jag älskar med den är de vida armarna samt ryggen är låg på klänningen. Här är då alltså fyra olika klänningar lite beroende på vad man söker. Långärmad spets, simpel spets med halterneck (ej öppen rygg), enkel vit öppet rygg eller bandeau. 
 
Är du orolig att du inte hittar något? Vårsäsongerna börjar precis komma in och alla verkar köpa första möjliga just nu, vänta ett tag. De nya snygga klänningarna kommer, just nu är det midseason vilket innebär att det nya inte riktigt kommit in ännu. 
 
 

438. Stilleben och ny mobil

Canon EOS 5Ds + 50mm f. 1,8 
 
 
Idag testade jag på att fotografera stilleben. Har det senaste blivit inspirerade av Elin Kero och ville prova på. Igår blev jag nämnligen med ny mobil efter att ha haft sjukt många problem med min Iphone 5s. Jag övervägde att köpa ett annat märke en Apple men gillar upplägg och layout i Iphone så då fick det bli en 7:a. Önskan vore att köpa en 7 Plus då kameran har porträtt läge men får klara mig utan det då jag inte vill ha en mobil som är större än mitt ansikte. 
 
Stilleben är något jag absolut vill testa mer men som jag skulle behöver annat stativ till då det jag har nu inte fungerar till att fotografera något ovanifrån. 
 
Om någon märkt att det varit tyst här ett tag är det för att tankarna varit på annat. Har helt enkelt glömt bort att blogga och känt att jag behövt koncentrera mig på annat.