5. Kvällspromenad

 
 
I går kväll gick jag och min vän Evelina ut och gick till en strand som finns i närheten där vi bor, vi satte oss ner på stenar och självklart var kameran med. Tur det eftersom jag tyckte solen lyste så fint. 
 

4. Mys kväll med kusin

 
 
I går kom min kusin Hanna över till oss. Vi åt mat och marsmallow-paj till efterrätt tillsammans med hela familjen och sedan satt alla vi ute och bara pratade till tolv, verkligen jätte mysigt. 
 

3. Fotografier från Dalarna del 2

Detta blir sista delen, tänkte kanske, men bara kanske klippa i hop en video från Dalarna, men vet inte om jag filmade tillräckligt, men här är bilder i alla fall: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2. Fotografier från dalarna del 1

I Dalarna tog jag jätte mycket bilder och de flesta blev close-up bilder vilket betyder att det inte alls blev så mycket landskap som jag trodde, men jag ska titta igenom fler bilder i dag så får vi se vad som kommer i del 2. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1. Från och med nu

 
Nu har jag för sjutti elfte gången bytt blogg, jag ville ha ett namn som är relatierat till foto, men eftersom megapixel och megapiixel var upptaget så fick det bli megapixell. Det är inte fel stavning, det är bra det som fanns. I dag bytte jag blogg för sjutti elfte gången och denna gången ska jag göra mitt bästa för att få en bra blogg.