157.

 
 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Blev en dubbel glasögons bild. Har inte varit så aktiv här, haft annat att tänka på eller försöka glömma, ska försöka ta dagens men vet inte vad jag ska ta. Just nu har jag mycket att både tänka på och göra, skönt med lite ledigt så jag hinner lite mer än vanligt. 
 

156. Tomt

 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
I dag har jag varit lite irriterad, men inte på saker som ens är värda att ta upp här. Beror inte direkt på mig utan på andras åsikter och sätt att uttala sig, gårdagens fotografi blev lite passande.
 
Ligger lite efter i självporträtten, tar på kvällen och visar dagen efter. Jag har noll inspiration just nu men bara lite kvar nu så jag klarar det!

155. Butterfly fly away

Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Dagens självporträtt blev ännu en silhuett, lite mer kreativ denna gång. Tog inspiration från en tumblr bild jag hittade för ett tag sedan, ganska nöjd med resultatet. Lätt att få ihop också! 

154. Kusinen min

 
 
 
Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Tredje bilden fick bli gårdagens självporträtt, sötaste kusinen Emilia satte blommor i mitt hår. Lite fler bilder blev det ju som ni ser. Har som jag skrev i förra inlägg många bilder och ska försöka redigera så mycket som möjligt så jag kan visa er, men ska först och främst njuta att det fina vädret! 

153. Sweet cherryblossom

 
 
 
Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
  
Finaste träden, körsbärsträd. Åh vad jag älskar de, så himla fina! 
 
Gårdagen bjöd på mycket skratt och léenden, var i skolan och därefter var jag barnvakt och passade sötaste kusinen Emilia. Vi gjorde utomhusaktiviteter, letade och lekte med nyckelpigor och hon fick låna min kamera, hon ville inte slutade fota haha, nu är min kamera helt full med hennes bilder + mina. På kvällen träffade jag vänner och vi hade det riktigt mysigt.
 

152. Chaos

Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Kaos, fullt ständigt kaos. Ljus, fokus, contras, inställningar. Kan inte säga att jag ogillar bilden, lite karakär trots kvalitéten finns det ju. Stress tog denna vid nio, glömde helt och hade ingen lust helt enkelt. 

151. Dagen och allt vad den bjöd på

 
Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Två ovisade bilder från en regnig helg för några veckor sedan. 
 
Idag har två nationella prov i olika ämnen blivit gjorda, praktiska fysik och muntlig svenska. Gick bra på båda tycker jag, stressade lite på no:n men annars gick allt som jag ville. Dock har jag varit jätte trött i dag eftersom jag i natt vaknade av att jag hade ont i magen och högra sidan, satte/ställde mig upp och jag höll på svimma. Usch, kan inte lyfta högra benet för då gör det bara ont, haha. Nu räcker det med smärta. Dagen har vairt bra förövrigt. 

150. Gårdagens och dagens självporträtt

 
 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Riktigt nöjd med gårdagens som är den översta bilden, kontrasten och hur öppna mina ögon är för en gångs skull. 
Annars händer inte så mycket än skolan just nu, umgås med mina vänner och är ganska glad. Har dessutom en hel del foton att publicera här, dock är mycket inte redigerat än så det dröjer lite innan allt visas, får ta lite i taget. 

149. Äntligen

                                                             
 
Så jävla bra, så jävla underbart! Efter två år är Tove här igen, så himla lycklig just nu. Åh bästa! 

148. Lyckliga dagar

Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Åh vad lycklig i denna miljö, solen skiner, träd och blommor grönskar och blommar och jag har kameran i min hand. Blir glad av bara tanken. 
 
Många idéer inför kommande fotograferingar har jag nu och redan hunnit rita upp några av dem, men nu måste jag koncentera mig på sista biten i skolan och all dess innebörd. 
 
PS: är med i en tävling, tryck HÄR och var med du också:DS

147. Katastrof varning

Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Här är gårdagens självporträtt som enligt mig är lite katastrof varning på, ljuset, iso:t, bilden. Allt. Redigerade regält på denna till jag fick fram åtminstone ett helt okej resultat. 
 
I dag har jag varit hos mormor och morfar, fotat porträtt, vitsippor, skogen och såklart umgåtts med mormor och morfar. 

146. Happy Easter!

Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Dagens blev inte som planerat, hade helt andra planer inför detta porträtt men det funkade inte som jag ville och därför fick det bli en lite simplare bild. 
 
Hoppas eran dag varit bra! 
 

145. Något oväntat i påskägget

Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Gårdagens självporträtt. jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om bilden, bra idé men resultatet är inte direkt det bästa. Blev åtminstone en bild. 
 
Vet precis vad jag ska fota idag, gäller att söka inspiration till resten av dagarna nu också! 
 
Glad påsk på er! 

144. Brist på idéer

Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Just nu har jag inga idéer kvar till självporträtt. Har lite skissat på papper, men det kräver antingen ett speciellt väder eller lite mer växter utomhus. Glömde till och med publicera gårdagens, vilket är denna bild. Vad ska jag ta idag?
 
Har ni några förslag på självporträtt jag kan göra? 

143. Djur + Barn

 
 
Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Här är tre bilder som jag inte visat er, djur är riktigt roligt att fota speciellt när det finns barn med på bild också. Gillar verkligen den översta bilden, bra kombination av barn,djur och söthet enligt mig. 

142. En bra dag

Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Dagen i dag har bjudit på promenad med bästa vän, marknad och avslutades med ett nytt avsnitt av Greys anatomy, så himla bra. 

141. Siluett

Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Dagen idag har varit lugn och skön, fick en idé om att testa siluett och resultatet blev helt okej, kanske inte den bästa bilden men för att vara det första försöker tycker jag att det är bra gjort. Får testa det igen, kanske lite mer kreativt då?

140. Snabb inlägg

Canon EOS 600D & EF-S 18-55 lll
 
Snabb inlägg, brist på tid. Oredigerad bild pga det. Bättre inlägg får bli i morgon eller sent i kväll.

139.

 
Canon EOS 600D & EF-S 18-55 lll
 
Släktkalas i dag och jag passade mellan måltiden och fikan att fota dagens porträtt. Måste bli bättre på att ta porträtt utomhus, hinner dock inte i morgon. Får se på tisdag hur det blir. 
 
Hoppas helgen har varit bra!

138. Extra redigering/Utan

 
Canon EOS 600D & EF-S 18-55 lll
 
Med och utan extra redigering. Ville göra något kreativt med dagens foto, men blev lite panik när jag kom på att jag inte visste vad jag skulle göra. Redigeringen på den översta bilden ... hmm.. jag vet inte riktigt om jag gillar det eller inte. Men ger ju lite extra karaktär. 

137. Vårbilds tävling

Canon EOS 600D & EF-S 18-55 lll
 
Jag är med och tävlar om ett presentkort hos Nelly.com i en fototävling hos ainaphoto, i samarbete med Cuponation.
 
Temat är bästa vårbild och då valde jag denna bild på grund av dess fina ljus, härliga känsla och färger. Tycker att bilden förmedlar en mysig vårkänsla som påminner om varmare dagar och ljusare himmel. 

136. Me and my friend

Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 
Slutade redan tjugo över ett i dag, vilket var riktigt skönt. Tog en fotopromenad med Evelina och tog då denna bild, inte den snyggaste kanske men blev en snabb bild i dag. Dels för att jag inte hade något speciellt planerat och inte heller någon vidare lust att stå med kamera och stativ. Blir ju dessutom lite bakgrundsbyte. 

135. Faceless

Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 
I dag var det brist på fototid och dessutom var jag osminkad och väldigt trött, blev en faceless idag, men det är också okej. En dag kvar i skolan innan påsklov, änligen. Ska såklart vila men samtidigt göra tid för äventyr och skoj, ska fota porträtt varje dag, fota naturen och alla blommor och macro motiv jag hittat den senaste tiden. Dags att ta igen de regniga dagarna och ge sig ut att fota. 

134. Där utanför mitt fönster du nu stå

Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 
Börjar känna mig lite van framför kameran nu, känns inte lika konstigt längre. Känns bra, självporträtt är ju ganska roligt ändå. 
 
Idag var det öppet hus på Ljud och bildskolan i Varberg, så jag och min vän Sarah åkte dit och tittade och pratade med lärare, kände riktigt bra när en av lärarna sa att de som söker oftat kommer in, speciellt detta år, då våran kull tydligen är regält mindre än andra år. 

132. Bara fem minuter till

Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 
Veckan innan påsklov och det är så himla jobbigt att gå upp, dessutom faller regnet utanför och man hör hur det smätter mot rutan. Orkar inte. Bara fem minuter till. 
 
Dessutom var det NO nationella i dag, vilket innebar 3 prov på raken. Usch säger jag bara. Varför inte bara sprida ut dem? Samtidigt kändes det skönt att ha det gjort. 

131. But first... Let me take a selfie

 Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 
Idag är dag 2 av min utmaning och tog lite inspiration av låten Selfie. Dessutom är det tydligen temat på top modell vilket jag tyckte va lite roligt. Har egentligen ingen nytt att berätta, hoppas ni haft en bra dag!

130. 30 day callenge

Från och med i dag har jag utmanat mig själv att ta ett självporträtt varje dag i 30 dagar, här är dagens: 
 
 Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 
Förutom detta blev det inte så mycket faktiskt kom med på bild, dimman var borta när jag kom i väg för att fota, hittade inga vitsippor och det började regna, få ge mig av på samma fotorunda en soligare dag tror jag. Hoppas eran helg varit toppen!

129. Fotodag

 Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 
I dag är det dimma utomhus och mycket fotandes ska bli av, tänkte fota vitsippor, de blåa blommorna jag visat innan, landskap om det finns något fint med bra ljus dessutom ska jag försöka fota lite självporträtt. Får se hur mycket av det som faktiskt blir gjort, haha är bra på att göra ursäkter men ska försöka få till det jag har idéer till alla fall. 

128. En glint av vårens nyanser

 
 
 
 Canon EOS 600D & EF-S 18-55 III 
 
Fotade riktigt mycket blommor och vår tecken under helgen och gillade några bilder lite extra mycket. Är så glad att det är varmare och ljusare nu och samtidigt så kommer allt mer motivation och inspiration att fotografera. 
 
I morgon väntar ett engelska nationellt prov och då gäller det att skriva en bra text, får hoppas att allt går bra.