187. Planerat

 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Bloggen har fått stå tom ett litet tag nu, har inte haft någon direkt lust till att blogga, dessutom har jag inte haft något direkt roligt att skriva. Nu har jag planerat massa photoshoots och det enda som saknas är lite bättre väder så ljuset blir som önskat och att jag får med mina vänner ut. 
 
För övrigt så hoppas jag att ni har en bra dag! 
 

186. Dubbeldop

 
 
 
 
 
 
 
 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
För ungefär två veckor sedan var jag på dubbeldop för mina söta kusinbarn Gustav och Arvid som är tvillingar. 
Fick ansvaret att fota med min kusin och hans sambos kamera och det är anledningen varför jag inte själv har så många bilder, tog med min kamera lite då och då. Tycker ändå att jag fick med ganska mycket, dessutom såg det lite proffsigt ut att fota med två kameror. 
 
Tyvärr var väl inte ljuset det bästa i kyrkan, men efter lite redigering blir bilderna bra ganska inte direkt så ljusa som jag hoppades på :/ 

185. Från balen 2014

 
 
 
 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Fyra från balen som var för ungefär en vecka sedan. 
 
Nu har jag snart visat alla bilder som jag tagit under allt som hänt det senaste, har dopbilder kvar och sedan kanske jag har något från gårdagen då vi firade morfar, men får se när det kommer. Ska ju trots allt njuta av lovet också! 
 
 

184. Fri till slut

 
 
 
 
 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Bilder från skolavslutningen i Fredags, kommer nog sakna dessa människor lite ändå. Kommer sakna tryggheten och veta vad som väntar, i höst börjar gymnasiet där jag antagligen inte känner någon om jag kommer inte på förstahandsvalet. Kommer sakna att gå i samma klass som mina finaste tjejer och ha dem vid min sida varje dag. 
 
Fredagen bjöd på mycket tårar, mest för andra eftersom jag mest skrattade och var glad över att äntligen vara fri, men sen fortsatte dagen i en inte lika bra riktning för mig, men det slutade ganska bra i alla fall. 

183. Avslutningsmiddagen för alla nior

 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Bilder på alla fina tjejer i min (gamla) klass innan avslutningsmiddagen som höll hus under torsdagskvällen. Känns dumt att säga gamla klass eftersom de var min klass senast i går, men samtidigt så måste man gå vidare och kan ju inte hålla fast i samma föralltid. 
 
Tyvärr fick vi inget bra klassfoto, ialla fall inte med min kamera vilket är lite synd med tanke på att vi inte längre kan ta klassfoton..
 

182. Pride del 2

 
 
 
 
 
 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Sista bilderna från Pride idag, man kunde tro att Falkenberg var en storstad när man såg så mycket människor på stadens gator. Har nog aldrig sett så mycket folk här. Gick ju i Pride tåget vilket gjorde att jag inte kunde ta på människorna som gick med alla fina skyltar och ballonger, men helt okej bilder för att samtidigt vara delaktig i tåget tycker jag. 

181. Pride del 1

 
 
 
Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll  
 
Idag var ju det Pride här i Falkenberg och här är några av bilderna, har några till jag tänkte visa er. Här är vart vi befann oss innan vi gick i ett Pride tåg, där kunde man lyssna på bland annat Daniel Paris som kommit från Stockholm för att tillsammans med oss, skapa lite historia. 
 
Älskar hur många barn som var där med sina föräldrar och lekte precis som vanligt, det visar ännu mer hur mer accepterat det har blivit att vara homosexuell, bisexuell eller vem man än är och bli kär i. 

180. Pride Falkenberg

 
                                                       Bild lånad av Towe Birgersson
 
I dag gick Falkenberg, min hemstad ett närmare rättvisa och hade Pride i staden. Där fanns personer som pratade som Daniel Paris och personer som sjöng som Rickard Söderberg. Det blev såklart en Pride tåg som gick genom staden och såklart var jag med och gick. 
 
Fortfarande håller det på så om du är i närheten av Falkenberg borde du gå tid och kika! Det finns dessutom drop in vigslar så om du och din käraste vill bli gifta under något speciellt tillfälle kanske detta är det! 
 
 Mina bilder kommer under dagen! 
 
 
 
 
 

179. Klädparaden

 
 
I måndags började en intensiv vecka för mig då det händer något varje dag. Under måndagen var det klädparad för alla nior och då ska man dansa en dans man kommit på och övat in, dessutom ska man vara utklädd. Våran klass vann vilket jag är sjukt glad över, vi lade trots allt ner mycket tid som dessutom blev mycket diskussioner runt. Som pris var det såklart äran men även 400kr på ICA. 
 
Under tisdagen var fotobolls finaler, där min klass slutade som tvåa och idag var det skattjakt som vi också kom tvåa i. Dock kan varken jag eller någon i min klass instämma på att det blivit rätt dömd med minuspoäng och vinnaren, men våran klagan resulterar ändå inte i något än vad det var innan. 
 
I morgon är det dags för en liten klassdag och avslutningsmiddag, fredagen bjuder på avslutning! Äntligen! 

178. Liseberg med alla nior

 
 
 
 
  Canon EOS 600D + Tamron 70-300 ef-(?) macro  
 
I torsdags var jag, precis som de flesta nior på min skola på Liseberg. Varje år får niorna möjlighet att följa med och då tog jag den. Trots att jag inte gillar bergochdalbanor. Jag ville inte vara hemma när alla andra var där och hade roligt, så jag hade med kameran och fotade där istället! Dock började det regna efter ungefär en timme, så jag valde att lägga ner kameran för att inte riskera den, därav inte så många bilder. 
 
Har dessutom laddat ner Picasa nu, som är ett helt okej redigeringspogram, men kan inte göra speciellt mycket dock, men det får bli bra över sommaren. 

177. Vet inte om eller hur

 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll  
 
Här kommer antagligen bli ganska tomt under sommaren, har inget redigeringspogram och kan därför inte manipulera bilderna som jag vill, dessutom kan jag inte sätta dit mitt namn vilket enligt mig är viktigt. 
 
Testade att ladda ner Gimp, men får inte det att fungera som jag vill ha det. Får helt enkelt visa er bilder senare... Gick precis in på picmonkey för att se om det kunde rädda sommaren men gillar inte redigeringen där riktigt, men antar att jag får använda det för de bilder jag verkligen vill få upp på bloggen. 
 
Hade en del planerat inför sommaren, men är inte säker på om jag är villig att vänta på att hösten ska komma..
 
 

176. Imorgon

  Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll  
 
Bilden är taget när vi var ute med klassen på stranden och åt pizza, tycker verkligen om ljuset denna! 
 
I morgon blir jag av med datorn och har lite panik för att mina föräldrars dator gör inte som jag vill och alla filer följer inte med när jag överför dem. Får sitta här och lösa det, mina filer behöver jag! 

175. Vill fota och skriva

 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Har inte varit på en riktigt fotorunda på länge nu, saknar det. Ska försöka gå ut i veckan eftersom jag inte har så mycket att göra pga att jag inte längre kommer ha min dator. 
 
Ska försöka ta vara på tiden och ta tag i mitt skrivande lite, har inte skrivit på länge heller och känner mig lite inspirerad, skulle någon vara intresserad av några textrader? 

174. Sommarlycka

 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Jag är med och tävlar hos Matilda och temat är sommarlycka. Tycker då att denna bild passade bra in på min kära kusin, sommaren hade precis kommit och vi lekte vid en lekplats, just då kunde ingen av oss vara mer lyckliga. 
 
Anledningen varför jag ska vinna är just därför, min bild symboliserar lycka och det är precis det som tävlingen går ut på. Se hur hans leende och skratt inte kunde varit större och högre. Det är lycka, på riktigt. 
 
Man kan vinna en goodibag från batteries-online och jag skulle verkligen bli jätte glad om jag hade turen att vinna!  Trycka HÄR om du vill komma till tävlingen.