173. En vecka kvar

   Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
Om precis en vecka har jag inte längre min dator, då är den inlämnad och jag är en hel sommar utan dator, får kanske låna min brors eftersom det är den enda med photoshop, men jag ska försöka uppdatera ändå, dock är chansen stor att det inte blir mycket nya foton. 
 
Ska försöka mitt bästa under sommaren, men kommer i prioritera att umgås med vänner och familj, ha en bra sommar och fota. Sen får vi se hur det blir av det hela. 

172. Mors dag

Idag kan ni inte har ungått att det är Mors dag, dagen då vi hylla de kvinnor som gav oss liv och som (oftast) uppfostrat oss och stöttat oss när det går ner. 
 
Jag och mamma åkte hem till mormor och morfar och firade där med fler från släkten och lite tårta. 
 
  Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll

171. On the road

  Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 

170. Slutproduktion - Peter Pan

 
 
  Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll
 
För en vecka sedan var jag och mina föräldrar på Peter Pan, en teater av min bror Joels skola, Peder skrivares i Varberg. Det var slutproduktionen för estet treorna och jag tyckte de gjorde ett riktigt bra jobb. Både barn och vuxna skrattade trots att det var en teater speciellt för barn. De lyckades verkligen göra den intressant, hoppas på ett lika bra resultat nästa år! 
 
Favoritkaraktären var nog krokodilen men eftersom den inte sa något hehe så får det nog bli kapten kroks högra hand, vars namn jag inte kommer ihåg. Hon gick verkligen in i karaktären och bara genom att titta på henne blev man glad. Alla var riktigt duktiga, inklusive min bror som spelade pappan till barnen. 

169. Festis i butik nära dig

 
 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
I går var vi ute med klassen och umgicks, åt pizza och spelade brännboll. När det närmade sig slutet fotade jag vackraste Sofia och hittade två bilder som jag tyckte passade som reklam bild. 
 
Älskar känslan i båda bilderna, åh så himla fin Sofia är också! 

168.

  Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Just nu har jag inga bilder hehe, jag har men har inte tagit mig tiden att redigera ännu, måste göra klart och plugga till lite skolsaker just nu men ska försöka få upp dem är senast under helgen, får se hur det går ;) 
 
 

167. Chased

  Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Ännu en bild från vitsippe fotograferingen. Var ju tänkt som självporträtts runda men jag blir panoroid och trodde en björn skulle äta upp mig, inte för att jag någonsin sett en björn där, men men. 
 
I dag har det varit sol och varmt, kunde till och med sola efter skolan. Men helt plöstligt vräkte regnet ner och det började åska, hoppas på lite blixtrar just nu så jag kan fotografera! 

166. Vitsippor från April

 
 
  Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Det var i April jag tog dessa, men har fortfarande inte visat dem. Vitsippor är så himla fina, synd att de inte finns kvar speciellt länge. 
 

165. Kossor a la buffalos som jag kallar dem

 
 
 
  Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Ganska längesedan jag var och fotade dessa kossor men har inte haft någon blogg lust och då blir det som det blir. Har fotat både igår och idag, ska redigera lite i dag och lite imorgon. Ska dessutom fota lite natur i morgon tror jag. 
 
Hoppas ni har en bra helg än så länge! 

164. lusten och inspirationen är som ett de som inte möts

  Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll  
 
Lusten just nu är borta, att fota alltså. Inspirationen är bra men lusten är inte riktigt där. Har lust att träna, men orkar inte pga ont i huvudet. Har lust att skriva, men vet inte rktigt vad jag ska skriva. Nåja, jag kommer på något. 
 
Lusten att blogga är inte heller på topp, så denna vecka får bli som den blir och får då satsa mer på nästa. 

163. Vi vänder ryggen mot rasister och homofober, säger hejdå till orättvisa

I dag har historia skapats
I dag har vi stått upp
I dag har vi bevisat
Att vi står starkt
Att vi kan och vill
Att vi tror på människor
Att vi står upp för vad som är fel
och att vi välkomnar alla oavsett vilka de är eller vill vara
Vi säger fuck rasister och homofober
Vi säger hejdå till orättvisa
Och bevisar en gång för alla, att alla har rätten av vara den de är och de de vill vara
Med att vara dig själv kommer du längre, än att ljuga dig genom livet
Vi tror på dig, vi tror på alla
Tillsammans är vi starka
Tillsammans står vi starkt
Säger hejdå till orättvisa
Och hej till det som alltid varit rätt

162. Har jag nämnt mitt andra instagram konto?

 
  Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll  
 
Denna lördag blev en lugn vilodag. Har rensat i garderoben, skrivit upp drömmar och mål och tittat på One tree hill.
 
Har jag nämnt att jag har ett konto på instagram endast för mina fotografier? Kontot heter Megapiixell och totalt 11 bilder finns på kontot, inget populärt konto direkt med tanke på följar antalet, men det är inte därför jag har det. 
 
Följ det HÄR.

161. Skönt med helg

 
 
 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Äntligen helg, skönt att få vila ut lite. Har varit riktigt trött det senaste. Ska försöka få lite fotat och umgås lite med vänner, sen är ju eurovision i morgon också! Ha en bra helg! 

160. Just look at the bright side

 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Försenat självporträtt och här har det varit tomt i några dagar, ganska skönt för mig. Har varit lite fullt upp och dessutom har jag varit väldigt trött vilket egentligen inte är en bra ursäkt men det är så fallet är. 
 
Blev inget speciellt med det sista porträttet, kom inte på något. Får samla idéer så jag kanske kan göra om denna challenge en annan gång. 

159. Tre dagars

 
 
 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Har varit lite efter med självporträtt men idag är sista dagen och sedan får jag börja ta mer självporträtt då och då istället. Vad för självporträtt det blir idag är fortfarande ett frågetecken men jag tror jag löser det. 
 
Tänkte dessutom sammanfatta dessa trettio porträtt vilket får bli ett separat inlägg, hoppas eran dag varit bra!
 

159. Nyckelpigor små

 
 
 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Här är äntligen lite av bilderna jag tog för en vecka sedan när jag passade Emilia. Nyckelpigor är så himla fina och karaktärsfyllda och blir alltid bra på bild. Den i mitten är en favorit, tänker lite på kärlek som inte funkade när jag ser den, lite fint sådär.
 
Seg jag är på att redigera och publicera, har fortfarande massa bilder att visa er. Oredigerade sådana. Dessutom har jag inte ens redigerat gårdagens porträtt men det får bli i morgon, nu ska jag fota dagens och sedan blir det lördags mys. Här är ännu en bild fast på en spindel, lite mindre karaktär än nyckelpigorna ovan. 
 
 

158. Äntligen ledighet

 
 Canon EOS 600D + EF-S 18-55 lll 
 
Dagens och gårdagens porträtt idéerna är slut och det är endast fyra dagar kvar av min challenge, får försöka göra det bästa av dem. Skönt med lite ledighet också, behövde lite nu.