238. Instagram

   Canon EOS 600D + EF 50mm f/1.8 ll
 
Jag har sedan April detta året haft ett instagram konto endast för mina fotografier, vet inte om jag nämnt det här på bloggen men det är så det ligger till. Den senate tiden har jag varit mer engegerad där och därför inte uppdaterat här som jag brukade. Instagram är lättare, där kan jag enkelt sprida mina bilder ut över världen och simpel få kritik och beröm. Följ @ megapiixell på instagram så får ni uppdatering lite oftare.
 

237. Pink

  Canon EOS 600D + EF 50mm II
 

236. Out the door you go, out the window I see

 
   Canon EOS 600D + EF 50mm II
 
 
 

235. Studiedag

 
   Canon EOS 600D + EF 50mm II
 
Studiedag idag, har varit en riktigt seg dag eftersom jag inte har haft så mycket att göra. Vädret var inte inte heller det bästa men fick fotat lite inne på rummet, har dessutom bakat för att fördriva tiden lite, är det konstigt att jag nuförtiden hellre skulle varit i
 

234. Annie

 
  Canon EOS 600D + EF 50mm II
 
Var ute igår med min fina kusin Annie och fotograferade lite till tidningen jag håller på med i skolan, resultatet blev riktigt bra och många bilder kommer jag få till användning. Känner verkligen att jag hittat rätt nu, detta är vad jag vill göra och jag skulle inte ha något emot om jag vaknade om fem år och arbetade som fotograf på hel 

233. Look the other way

  Canon EOS 600D + EF 50mm II
 

Äntligen helg! Den har varit väldigt efterlängtad, var så himla trött igår så att jag nästa somnade i skolan haha, nu i helgen är det fota som gäller, ska ut med kusin och även ut med mig själv eftersom jag suktar efter lite självporträtt just nu. 
 
Nästa vecka är fyra dagar vilket känns jätte bra, vi har studiedag på onsdagen vilket är både bra och dåligt. Bra eftersom man får sova mitt i veckan, men dåligt eftersom det är våran media dag. 
 
Hoppas ni har en bra helg!

232. Strike a pose

  Canon EOS 600D + EF 50mm II
 
 

231. Red shirt ll

  Canon EOS 600D + EF 50mm II
 

230. Red shirt

  Canon EOS 600D + EF 50mm II
 

229. By the bricks

  Canon EOS 600D + EF 50mm II
 

Igår var jag ute och fotade med fina Sofia, behövde mer bilder till tidningen och då passade jag på att fråga henne, vissa bilder blev bra vissa blev inte som planerat, men överlag är jag nöjd men behöver förmodligen fortfarande mer bilder, det löser sig nog! 

228. There is always hope

  Canon EOS 600D + EF 50mm II
 

227. Feel the moment

 
Canon EOS 600D + EF 50mm II
 
Oj här blev det tomt i två dagar, är så sugen på att fota mer i denna miljö. Antagligen blir det i helgen eftersom det tidigare i veckan blev inställt. Måste också ut och fotografera självporträtt, har verkligen fastnat för porträtt! 
 
För övrigt händer inte speciellt mycket, skolan tar det mesta av min tid och jag är trött när jag kommer hem eftersom jag får gå upp så tidigt pga pendlingen, får se om jag kanske tar mig ut i dag eller möjligen i morgon. Har ingen direkt idé som jag ska fota.. Det blir som det blir helt enkelt... 
 

226. Hair

 
 Canon EOS 600D + EF 50mm II
  
Regnet faller ner och hösten är här på riktigt, dock har jag redan börjat klaga eftersom jag vill ut och fotografera, får vänta tills det blir uppehåll och fota lite inomhus, måste verkligen skaffa ett regnskydd till kameran.. 

225. Grey ground, blue sky

 
 Canon EOS 600D + EF 50mm II
 
Är verkligen nöjd med resultatet av bilderna, ska antagligen ut i morgon med Sofia och då får vi se vad som sker då, möjligen en fotografering som jag också kan använda till min tidning, längtar! 
 

224. With flannel shirt overshirt

 Canon EOS 600D + EF 50mm II
 
Från gårdagens photoshoot. 
 
Idag har jag suttit och redigerat bilderna från gårdagen och fått gjort det som behövdes, har fixat fram en tillfällig header och satsar på att nästa vecka blir bra, hoppas eran blir likaså!

223. Photoshoot

  Canon EOS 600D + EF 50mm II 
 
Igår var jag ute och fotade under hela eftermiddagen med finaste Evelina! Alltså, är sååå nöjd med resultatet och att jag fick fram bra och olika sorters bilder, har några kvar att redigera, och nästan alla ska in i min tidningen för Engelskan, tror dock att jag måste lämna in den på media också.. Det gills ju där också haha! 
 
Detta ska göras om, snart!

222. Behöver satsa

  Canon EOS 600D + EF 50mm II 

Känner att jag nu borde satsa lite mer på bloggen, har inte varit aktiv på länge och har fortfarande inte en header. Vill ta tag i den nu och satsa på foto eftersom det är min dröm, så lite tid och så mycket att göra. I morgon kör vi på list metoden och om jag har tid över efter det, ska jag fixa en header och lite med designen här. Det är inget måste, det är bara något jag verkligen vill och verkligen behöver. Nu helst. 
 

221. Black and white

   Canon EOS 600D + EF 50mm II 

220. Advertising for school

 
  Canon EOS 600D + EF 50mm II 
 
I engelskan i skolan håller vi nu på realia, dvs att man ska skriva om ett engelsktalande land och sedan jämföra med Sverige, då har jag bestämt mig för att göra en tidning och eftersom mitt fotointresse är så stort, gör jag detta även på min fritid. Vill göra den så äkta som möjligt och gjorde precis två ads som jag tänkte ha med, dock kanske med lite omredigering.