352. I´m letting go

Canon EOS 600D + EF 50mm f.1,8 + Photoshop CC
 
Ursäkter finns det gott om, men vad är okej att säga? Idag har halva Juli gått och jag antar sommarn inte riktigt blivit av i år. Jag jobbar, är ledig en dag, jobbar igen, ledig, jobb, ja ni fattar. Detta är mina enda proper foton som är från sommaren, dessa är tagna för cirka en månad sen och jag kan inte förstår hur tiden gått så fort?! Jag har låtit mig själv släppa på allt detta året, för min ork och motivation är nästa borta allt. Jag har släppt tyglarna och låtit dem vara lösa, öppna för möjligheter men samtidigt tillräckligt öppna för att försvinna helt. Foto, skrift, vänner och inte minst mig själv. Detta året har jag släppt lite men också jobbar tillräckligt mycket för att nå små mål.
 
Jag har funderat på mycket; sabbatsår, starta företag, satsa på skrivandet, skicka in texter, satsa på foto, satsa på träning. Jag har funderat och försök komma på alternativ för att hitta lite tillbaka, bli mig själv igen. Den riktiga frågan för mig är; vad är det som kommer göra mig glad? Vad är det som kommer göra mig lycklig? Tja, jag vet inte just nu, jag vill ju fota, jag vill skriva och jag vill satsa. Jag känner mig lika fast som för ett halvår sedan och jag behöver lite tid att tänka på vad jag vill. Jag tar lite tid och låter det vara. Jag har idéer och saker jag vill göra, men vågar jag?
 
Jag åker nu på lördag mot Dalarna för att spendera en veckas tid där, jag lär inte ha närvaro här men jag tänker mer på framtiden nu och funderar på vad som kommer bli bäst. Jag behöver lite tid, det är inte okej, men det måste vara det just nu.