Brev till Moa 2017

Till Moa 2017

Först och främst hej, vem du råkar vara vid denna punkt

Med förhoppningar kommer sällan framgång, oftast blir man endast besviken som jag försöker nu säga till dig att tänka lite. Detta brev kommer upp samma dag det skrivs men också ett år efter, tänk lite nu.

När det gäller dig själv , vem du är och vart du vill så ta det lugnt. Förändringar sker, händelser sker som skapar den du kommer vara. Målet har alltid varit att vara den bästa versionen av dig själv du kan vara, sträva efter det istället för speciella mål. Att såra folk påvägen är ingenting jag eller du vill men ibland kan fallet bli så i alla fall.

En fråga: Kärlek?

Är det fortfarande samma sak? Att relationer inte håller eller har någon övertalat dig att ge det ett försök? Är det rätt person?

I dagsläget handlar det mycket om principer och muren som du byggt. Principen om att personen som står i vägen för din dröm står svag och oavsett vem det är på andra sidan ska du aldrig vika din röst och din plan. Muren du byggt upp för att inte släppa in någon, trots att det står någon och knackar på. Du vill släppa in men efter andra brytna löften känns det inte värt att ens ta chansen om att någon kanske en dag river den mur du kämpat så för att bygga upp.

Jag hoppas dörren öppnas men på samma gång, håll den stängd.

När det gäller vänskap så är det samma sak som gäller som alltid; den som glömmer dig, glömmer du. Akta dig för de som inte respekterar dig och de som inte bryr sig om din närvaro. Skit i dem som snackar skit och håll kvar i dem som vill dig väl, som håller sin rygg och som hjälper dig när du faller.

Om vi ska ens nämna fotograferingen i detta brev så finns det inga krav, jag hoppas i dagsläget att du i alla fall försöker och arbetar dig upp igen. Att egna längre projekt är igång istället för engångs fotograferingar.

Det jag egentligen vill säga med detta är att jag hoppas du är okej, att du står på stadiga ben och att din vilja leder dig dit du vill vara. Ha det bra!


Kom ihåg mig?