427. Funderingar angående gymnasiearbete

Pictures by Linda Lomelino
 
Funderingarna runt gymnasiearbetet har blivit lite mer intensivare i mitt huvud. Sedan sexan har jag velat göra en kokbok/bakbok men under andra ring har funderingar på att fota och studera psykisk ohälsa vart första fokus och därefter reklam. Mode är också något jag vill pröva på och just gymnasiearbetet är ett bra tillfälle för att testa och utvecklas på nya nivåer inom foto.
 
Eftersom jag går Estetik Media med inriktning foto ska jag göra något i den inriktningen, annars hade jag lätt skrivit en roman och arbetat alla timmar på dygnet för att få den publicerad och klar.
 
Är bakbok något jag bör göra? Jag älskar när man mixar styling med mat, man äter trots allt med ögat först. Eller är det bättre att satsa på mode alternativt reklam då jag är intresserad av det och vill fördjupa mig på de områdena? Har ni några tankar eller upplevelser? Vad tycker ni? 

426. Borås Djurpark

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Canon eos 600D + 18-55mm
 
I maj var vi i fotoklassen på en klassresa, destination Borås djurpark. Jag var lite anti men hade inget annat väl än att åka dit, av moraliska och etiska skäl är detta något jag inte godkänner och frivilligt besöker. Oavsett så är här lite bilder därifrån, spenderade mest tid vid aporna som dessutom var mina favorit djur. 
 

425. Balporträtt

 
 
 
 
 
 
Canon eos 600D + 16-35mm / 50mm f/1.8 
 
Innan balen fick jag chansen att fota porträtt för 40 personer som skulle dit, här är några. 

424. Balen i Varberg 2016

 
 
 
 
 
Canon eos 600D + 16-35mm
 
Oj vart tog tiden vägen? Vart tog jag vägen? Stress stress och återigen stress. Jag har jobbat med fotografering och redigering under en tid, valt att prioritera annat istället för min blogg. Så kan det bli, så blev det. 
 
Här är i alla fall lite utvalde bilder från balen i Varberg, de flesta var sjukt fina. Fler bilder hittar ni här