423. Vernissage

 
 
Äntligen vernissage bilder! Vi började redan vid nio med att förbereda inför vår vernissage som började vid fem på kvällen. Hur vi skulle få plats blev ett litet dilemma som till slut löstes.
 
 
 
 
 
Canon eos 600D + 50mm f;1.8
 
Tiden rullade på och timmarna gick, det var dags för vernissage och förvånadsvärt mycket människor kom för att titta på våra projekt. De svartvita porträtten som är med på två bilder är mitt projekt, kommer visa er lite senare vad det var och gick ut på. Jag fick lite berömm för min idé som några tyckte om och vi minglade runt bland de vi kände samt inte kände. Lyckat event enligt mig. 
 

422. Last day

Canon eos 600D + 50mm f;1.8
 
Igår var sista dagen på min 30 day challenge. Åkte till mormor och morfar för de har en helt otrolig skog i närheten av deras hus, stressade mig i iordning och väl på plats insåg jag att jag glömt min fjärr för att kunna ta självporträtt; istället fick jag försöka hitta fokus på något annat sätt än att själv stå där jag skulle. Fixk fokus på några bilder och sen gav jag lite tjurigt upp. Detta blev alltså den sista bilden av 30. 
 
Kommer göra en summering och utvärdering men osäker på när den är klar, ni får helt enkelt vänta.